Новости отовсюду.

В нападении на инкассаторов Приватбанка принимал участие полковник СБУ


В нападении на инкассаторов Приватбанка принимал участие полковник СБУ

Повідомлення номер:#1  Повідомлення Новости » 27 липня 2016, 20:32

СБУ затримала свого співробітника за збройний напад

Управління внутрішньої безпеки СБ України спільно з Національною поліцією викрила співробітника Служби, причетного до збройного нападу на інкасаторський автомобіль на Харківщині.

Двадцять першого липня у місті Куп’янськ організована група здійснила збройний напад на інкасаторський автомобіль та викрала 4,6 мільйони гривень. Правоохоронці оперативно встановили особу одного з нападників, яким виявився підполковник Управління СБУ в Харківській області.

Під час обшуків за місцем тимчасового проживання підполковника правоохоронці вилучили майже п’ятдесят тисяч доларів США, пістолети Макарова та "Вальтер" з бойовими набоями.

Національною поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Підполковнику оголошено про підозру в скоєнні злочину та затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

СБУ надасть слідчим поліції повну підтримку в розслідуванні справи.

Це затримання є ще одним свідченням того, що СБ України взяла курс на очищення власних лав від злодіїв, які, на жаль, продовжують залишатися серед переважної більшості чесних співробітників. Служба не приховує подібних випадків від громадськості та не звільняє зловмисників "заднім числом", щоб прикрити честь мундира.

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину

Новости

Аватар користувача
За 2 000 сообщений
 
Повідомлення: 2791
Зареєстрований:
13 березня 2011, 18:16
Бали репутації: 77

Розділ Статистика

Повернутись до Новости