Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: Марта, а у дочка вас, батьків, ніколи не ревнувала до невістки?
Унас син зустрічається з дівчинкою серйозно, не живуть разом лише тому, що ми квартиру не дуже тягнемо фінансово, а в дівчинки лише мама ібабуся. То у нас (у мене) з дочкою такі стички на фоні ревнощів...
Ревнощі чи неприязнь напочатку були. Справа ще в тому, що для невістки було зроблено більше, ніж для доньки - ще до весілля гарна квартира, в якій було все для життя. Донька ж пішла "вприйми" до бабусі-дідуся чоловіка. Мені доводилось присікати її негативні обговорення невістки, я нервувалася, теж були стички, бо мені невістка якраз подобалась. Потім невістка народила Олю, син став багато заробляти, і невістка швидко змінилася.
Тепер ревнощів у доньки нема.

Тепер каже: "А що я тобі казала?" Я закривала очі на дрібниці, мені було важливіше, що невістка готує добре, що дитина гарнюня і розумниця і привчена до чистоти. Хотілось, щоб не вагались з другою дитиною.
Зараз мені, що є невістка, що її нема. Я і не скандалю з нею, але і дзвонити їй рука не піднімається. Не треба очаровуватись, щоб потім не розчаровуватись)