появилась девочка. которая до сих пор ждет от него первых шагов, а он - то ли шалопай, то ли оно ему реально еще не нужно, он ей симпатизировал, мы подарки выбирали красивые, девочка тоже симпатичная, умная, но - не такая активная как он привык -она ждет от него инициативы, было дело читала переписку - явно ждет, дает ему вызов - сын морозится
може якраз тому, що звик, що дівчата все роблять за нього, тому й морозиться, типу чого напрягатися, як захоче - сама прийде. А чоловіка ти не відправляла до нього на розмову на тему, що чоловіки мають добиватися дівчат, які їм подобаються? Думаю, це вже більше чоловічі розмови ніж мами з сином.
Подумала, що може вона йому й розподобалась, а може дівчина захотіла щоб він приревнував, позігрувала до когось при ньому, от він і притормозив, бо не знає чи не обламають його. Всякі варіанти можуть бути.
У мого мужа ще до зустрічання зі мною була ситуація коли дєвушка його дуже активно добивалися, знаходила кожен привід щоб до нього чи подзвонити чи прийти, потім на весілля запросила ніби її запросили, а вона не має з ким піти (я прикалувалась, що це напевно вона весілля і приготувала, а муж прийде ніби гість, а його одразу за бари і в ЗАГС) ))). Ну одним словом, багато там всього було. Я з майб. мужом тоді тільки дружила, так він тоді й казав, що в принципі та дєвушка йому подобалася, але своєю активністю відбила всяке бажання з нею щось мати, просто залякала напором. Це я до того, що не так то просто когось на собі женити, хай би який активна не була. Так що не переймайся.
Але паспорт потім на всякий пожарний собі забери, як Полтава радив ))))
Люди тянутся к тому, что им ближе. Кто к свету разума, кто к болоту удовольствия (c) Dav_poltava