Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину:
В нас життя так склалось, бо у кінці 22 року я перестала працювати на українську компанію і вже до цього коли це знала проговорили з донькою що невідомо скільки я буду шукати роботу і що це буде мінімалка в Ірландії (без мови та місцевого досвіду ж), але вона як раз отримала стипендію і пазл склався, викрутились декілька місяців і вона знайшла першу роботу (підробітки були але разові та не стабільні) парттайм і з того часу утримує себе окремо але в неї поки є кімната за яку платить держава і як будемо крутитись якщо програму не подовжать наступного року поки не знаємо, бо ціль їй закінчити бакалавра (поки вона не закінчить універ вона фізично не може працювати багато годин).
Мне кажется в такой ситуации - это естественный процесс.
А вот если нет экстрима, и есть устроенная родительская жизнь, дом и помощь.
Вот здесь уже не очевидно. Особенно если и отношения отличные.
В Канаде да, студенты могут работать 20 часов в неделю. И все работают.
Еще школьниками, У кого хорошая физкультура, сдают нормативы по плаванию , тренинги по спасению и работают спасателями в бассейнах ( их немыслимое количество) Это работа на гавермент со всеми фишками, и хорошей зарплатой.
Но для меня все равно сложно понять, что ребенок платит за свою комнату и дает деньги на продукты родителям , начиная лет с 14.
С другой стороны, у меня сейчас на глазах десятиклассник (всего 12 лет учатся) у него в первом полугодии физ-ра, инглиш , карьера, окружающая среда. 4 предмета. Сайнс только во втором полугодии.
Почему не поработать)