Наказом Міністерства охорони здоров’я України от 14.02.2012 № 110 введены изменения во многие медицинские учётные документы. В частности, что касается данной темы:
Новая редакция:
1.
Медична карта амбулаторного хворого (форма № 025/о):
2. Форма № 025/о є основним первинним медичним документом хворого, який лікується амбулаторно або вдома, і заповнюється на усіх хворих при зверненні у заклад охорони здоров’я, який надає амбулаторно- поліклінічну допомогу.
21. У випадку госпіталізації хворого у стаціонар, що об’єднаний з поліклінікою, форма № 025/о передається до стаціонару і зберігається в медичній карті стаціонарного хворого. Після виписки хворого зі стаціонару або його смерті форма № 025/о з епікризом лікуючого лікаря стаціонару повертається в поліклініку.
23. Форма № 025/о повинна зберігатися в реєстратурі амбулаторно-поліклінічного закладу.…
Термін зберігання – 5 років.
2.
Медична карта стаціонарного хворого (форма № 003/о):
2. Форма № 003/о є основним медичним документом, що заповнюється на кожного хворого, який поступає на стаціонарне лікування. Ведеться в усіх лікарнях, стаціонарах диспансерів, клініках медичних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, науково-дослідних інститутах, санаторіях.
17. У період перебування хворого в стаціонарі форма № 003/о зберігається у папці лікуючого лікаря...25. На підставі даних форми № 003/о лікуючим лікарем заповнюється облікова форма № 066/о “Карта хворого, який вибув зі стаціонару”, затверджена цим наказом (далі - форма № 066/о), після чого медична карта передається в кабінет статистики для обробки, а потім до архіву закладу охорони здоров’я…
Термін зберігання – 25 років.
Остальные документы, касающиеся данной темы, остались без изменений.
Обращаю внимание, что изменились лишь формулировки, суть осталась прежней.