Новости отовсюду.

Я готовий подумати над створенням нового клубу на базі "Металіста", - Ярославський

Я готовий подумати над створенням нового клубу на базі "Металіста", - Ярославський

Повідомлення номер:#1  Повідомлення Новости » 06 червня 2016, 08:46

Колишній власник "Металіста" Олександр Ярославський дав свою оцінку щодо ситуації навколо харківської команди.

"Металіста" немає сьогодні. Ні на даному етапі, взагалі, команди не існує. Ніхто не збирався купувати команду за копійки, навіть за нуль вона нікому не потрібна. Добре, що є такий бренд, як "Металіст", можна думати про якусь іншу команду.

А яку назву матиме новий клуб - це інше питання. Не буде "Металіста", буде щось інше. Я готовий подумати над цим, але давати конкретних заяв я не готовий, поки не охолов покійник "Металіст", - сказав Ярославський в ефірі телеканалу 2+2.

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину

Новости

За 3 000 сообщений

Повідомлення: 3038
Зареєстрований:
13 березня 2011, 19:16
Бали репутації: 78

Re: Я готовий подумати над створенням нового клубу на базі "Металіста", - Ярославський

Повідомлення номер:#2  Повідомлення KRina » 06 червня 2016, 09:29

я не в теме вообще, но это же получается, что новая команда начинать будет со второй лиги?
ну-ну

KRina

За 39 000 сообщений
Персональное звание ''Бетельгейзе''

Повідомлення: 39739
Зареєстрований:
13 березня 2011, 17:38
Бали репутації: 3781
Имеет доступ в закрытый раздел ''Закрытый клуб'' Имеет доступ в закрытый раздел ''Политика''

Re: Я готовий подумати над створенням нового клубу на базі "Металіста", - Ярославський

Повідомлення номер:#3  Повідомлення Booker » 06 червня 2016, 14:09

С коллективов физкультуры.

Booker

За 94 000 сообщений
Администратор форума

Повідомлення: 94299
Зареєстрований:
22 лютого 2011, 23:28
Бали репутації: 6874

Розділ Статистика

Повернутись до Новости