Новости отовсюду.

Кожен українець отримає 3000 км безкоштовних поїздок УЗ

Кожен українець отримає 3000 км безкоштовних поїздок УЗ

Повідомлення номер:#1  Повідомлення Новости » 01 листопада 2025, 17:45

Кожен українець отримає 3000 км безкоштовних поїздок УЗ, – Зеленський.

Зараз розробляється програма, яка дозволить вільно обрати внутрішні маршрути. Має запрацювати вже взимку.

Новости

За 3 000 сообщений

Повідомлення: 3047
Зареєстрований:
13 березня 2011, 19:16
Бали репутації: 78

Re: Кожен українець отримає 3000 км безкоштовних поїздок УЗ

Повідомлення номер:#2  Повідомлення Booker » 01 листопада 2025, 19:27

Ожидаю "каждому украинцу по 5 тысяч бесплатных плавленых сырков!" :FGU

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Повідомлення: 95038
Зареєстрований:
22 лютого 2011, 23:28
Бали репутації: 6897

Повідомлення номер:#3  Повідомлення Нюша » 01 листопада 2025, 21:10

Ну, километры поездок я одобряю.

Нюша

За 59 000 сообщений

Повідомлення: 59457
Зареєстрований:
10 травня 2013, 18:58
Бали репутації: 4809
Имеет доступ в закрытый раздел ''Закрытый клуб'' Имеет доступ в закрытый раздел ''Политика''

Повідомлення номер:#4  Повідомлення Renata » 01 листопада 2025, 21:53

Не знаю как оно в реале выйдет, но идея конечно отличная.Я бы воспользовалась
Серпень треба цідити повільно, як грушевий лікер. Наливати в маленьку чарочку, сьорбати по крапельці, а крізь чарочку дивитися на сонце

Renata

За 29 000 сообщений

Повідомлення: 29644
Зареєстрований:
17 березня 2011, 18:38
Бали репутації: 2161
Имеет доступ в закрытый раздел ''Закрытый клуб'' Имеет доступ в закрытый раздел ''Политика''

Повідомлення номер:#5  Повідомлення LeDoc » 02 листопада 2025, 17:54

Попахивает популизмом. У нас же вроде УЗ убыточная и без того.

LeDoc

За 14 000 сообщений

Повідомлення: 14357
Зареєстрований:
07 листопада 2013, 18:53
Бали репутації: 2080

Повідомлення номер:#6  Повідомлення Renata » 02 листопада 2025, 18:27

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: Попахивает популизмом. У нас же вроде УЗ убыточная и без того.

Убыточные только пассажирские перевозки насколько мне известно, грузоперевозки прибыльные очень даже, а в целом они то в небольшом плюсе то в небольшом минусе
Серпень треба цідити повільно, як грушевий лікер. Наливати в маленьку чарочку, сьорбати по крапельці, а крізь чарочку дивитися на сонце

Renata

За 29 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#7  Повідомлення Волна » 02 листопада 2025, 18:36

Убыточная или нет-- то одно. Вопрос в том, что, если не хватает платных билетов -- то откуда возьмутся бесплатные?
Абсолютно бессмысленно популистское решение .
"Потому что если ничего не говорить, то никого не расстроишь. Это знают все почти восьмилетние дети"(с)

Волна

За 22 000 сообщений

Повідомлення: 22251
Зареєстрований:
13 березня 2011, 17:40
Бали репутації: 2967

Повідомлення номер:#8  Повідомлення Booker » 02 листопада 2025, 19:18

У нас и так не хватает денег. А он тратит их на абсолютный популизм. Разобрался бы лучше с зарплатами топменеджмента УЗ.

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#9  Повідомлення olikturtle » 02 листопада 2025, 23:30

При этом поезд Харьков-Умань отменили как убыточный.
Попрошу с утра у Санты.
С алкоголем депресанты..

olikturtle

За 33 000 сообщений

Повідомлення: 33675
Зареєстрований:
05 грудня 2014, 20:25
Бали репутації: 3159

Повідомлення номер:#10  Повідомлення Нюша » 02 листопада 2025, 23:41

В общем, кто мало ездит, тому попахивает.
3000 не 333000. Поэтому люди используют свои километры в мерах разумного. Это всего-то 6 поездок Харьков-Киев. Туда-назад вообще только три раза.

Нюша

За 59 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#11  Повідомлення Татьянка » 03 листопада 2025, 00:55

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: В общем, кто мало ездит, тому попахивает.
3000 не 333000. Поэтому люди используют свои километры в мерах разумного. Это всего-то 6 поездок Харьков-Киев. Туда-назад вообще только три раза.

А хто їздить багато, може здійснювати свої забаганки за власний рахунок
Я не сдурела. Я вообще такая.
Таких, как я - немного. Только я. (с)

Татьянка

За 68 000 сообщений
Персональное звание ''Форумная мама''

Повідомлення: 68579
Зареєстрований:
13 березня 2011, 17:26
Бали репутації: 6732

Повідомлення номер:#12  Повідомлення Нюша » 03 листопада 2025, 07:28

Может и, что интересно, делает это. И потом с удовольствием воспользуется ароматными бесплатными милями.

Нюша

За 59 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#13  Повідомлення Нюша » 03 листопада 2025, 11:12

Харків. Біля лабораторії, де здають аналізи за ціною нирки, стихійний ринок. На рядні розкладені книжки, старий наручний годинник, самовар, старе взуття, якісь інструменти. До нього впритул ще одне рядно, потім ще одне. Ряд домашнього непотребу тягнеться аж до овочів.
Колись, ще до повномасштабної війни, тут, на Одеській, був стихійний ринок овочів, його часто розганяли, а потім підприємці й самі почали будувати собі цивілізовані магазинчики або переходити на ринок - торгувати з лотка вже було не комільфо.

І коли я побачила цей стихійний ринок з ряден з непотребом "за копійки" - мене аж трухнуло. Перенесло в 90-ті, часи бідності й скрути. Я їх ненавиджу.
Ніколи не думала, що ми туди знову колись повернемось.

Харків, який звик жирувати, бо тут крутилося стільки грошей, було стільки бізнесу, що на оренду привабливих площ черга стояла за роки вперед, а під манікюр були забрані всі вільні куточки - біднішає на очах.
Зараз оголошення "оренда" і "продаж" не тільки на околицях, а і в центрі. Сумська, де торгували шубами і брюликами, вся в "оренді".
Щось відкривається, але здебільшого продукти, аптеки, кав'ярні. І шиномонтаж! Бо дороги також - срака.

Людей у місті багато - за офіційними даними понад мільйон, але люди вже "не ті". Чимало харків'ян втратили роботу або в них "довоєнна" зарплата при цінах вдвічі більших і нових викликах. Сотні тисяч переселенців. Рівень доходів зовсім інший. І це видно по машинах, одягу, покупках в магазині.

Тому я - за безоплатний транспорт в Харкові, хоч сама їжджу на авто.
Тому я - за безоплатні кілометри на залізниці.
Бо щоб зрозуміти для чого - треба просто трохи озирнутися довкола.
Платити окремо "незахищеним" - це маячня, бо як вирахувати "незахищеність", хто буде цим займатися? Їм треба також платити? На мій погляд - "незахищених" - більшість. До того ж, я пам'ятаю, як офіційно був безоплатний проїзд ветеранам АТО та ООС, а на ділі - скільки тільки мною знято сюжетів про те, як перед ветеранами зачиняли двері автобусів або обкладали матюччям.

Ви кажете - безоплатний транспорт - це популізм? А я думаю, що переводити все в дрони - це популізм. Ну, пересядьте на безоплатний транспорт, а зекономлені на бензині кошти відправляйте на дрони!
Ні?

Сратися можна в коментах.

Нюша

За 59 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#14  Повідомлення Чертенок No13 » 03 листопада 2025, 11:13

Цікаво, а ось ці километри від Зе і безкоштовні тролейбуси від Терехова (в умовах, що вибуори відбудуться одразу як стануть можливими, і вже все зараз можна вважати передвиборчою кампанією) випадково не тягнуть на статтю за прямий підкуп виборців?
Як нам буде жить без русні?
Охуєнно!

Чертенок No13

За 76 000 сообщений
Секси-модератор

Повідомлення: 76903
Зареєстрований:
13 березня 2011, 20:21
Бали репутації: 6637

Повідомлення номер:#15  Повідомлення Нюша » 03 листопада 2025, 11:41

Учитывая, что бесплатные мили у Терехова уже давно, нет, не подкуп.
И чистые лавочки в парке Шевченко, и звёздное небо, иногда вспыхивающие во тьме харьковских будней, как и другие украшения вместе с моментальным ремонтом после обстрелов.

Нюша

За 59 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#16  Повідомлення Booker » 03 листопада 2025, 12:56

Ну можно сравнить не с Харьковом, а с Ужгородом. В городе бум строительства и предпринимательства. Он тоже беднеет? Или там транспорт бесплатный? Не надо грести всех под одну гребёнку, помощь должна быть именно адресной. Причём не так, как это было с ветеранами АТО, в виде бесплатного проезда (как хорошо предоставлять льготы за счёт водителей, водители плохие, а ты весь такой хороший, всем пива за счёт заведения), а в виде живых денег. Харьков беднеет? Ну так выделите денег всем жителям Харькова. Или Запорожья, или кто там у нас ещё у фронта и пострадал. А жителям условного Тернополя не выделяйте, ничего там не изменилось с начала войны, кроме приезда кучи работников.

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#17  Повідомлення Татьянка » 03 листопада 2025, 13:55

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: Может и, что интересно, делает это. И потом с удовольствием воспользуется ароматными бесплатными милями.

Нічого безкоштовного не буває. За тих туристів сплачують платники податків
Я не сдурела. Я вообще такая.
Таких, как я - немного. Только я. (с)

Татьянка

За 68 000 сообщений
Персональное звание ''Форумная мама''

Повідомлення: 68579
Зареєстрований:
13 березня 2011, 17:26
Бали репутації: 6732

Повідомлення номер:#18  Повідомлення Booker » 03 листопада 2025, 14:58

Безкоштовно їздити на потягах за державною програмою «УЗ-3000» не можна буде в пікові сезони, а лише коли вагони напівпорожні, — Лещенко

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#19  Повідомлення Нюша » 04 листопада 2025, 00:14

Зато теперь, когда обсуждение диктанта исчерпались, пообсасываем мили.
Ідея про безкоштовні 3 тис км проїзду залізницею належить безпосередньо керівництву УЗ, які і запропонували її президенту. Яка мета цього всього –зрозуміти важко.

Через незахищеність залізничної інфраструктури наразі, вибачте, по пизді пішли всі вантажні перевезення. Немає ні термінів доставки, ні швидкості - бізнес не може нічого планувати.
Щоб не перевантажувати контактну мережу, між тяговими підстанціями діють обмеження: інтервал руху вантажних поїздів зараз не менше двох годин (раніше жодних обмежень не було, інтервал складав, умовно, 30 хвилин).

Скоро просто не залишитись чим їздити. Нам планомірно вибивають тягові підстанції, локомотиви, тепловози, руйнуються депо й колії. Це на додачу до проблем, які існували ще до повномасштабного вторгнення.

І замість того, щоб вкладати кошти у захист і відновлення інфраструктури, уряд разом із менеджерами УЗ пропонують українцям безкоштовні поїздки. Чим не перемога?)

Ми стаємо на крок ближче до Венесуели – все дешеве, але нічого немає. Скоро і світло з теплом стануть безкоштовними.

Також варто розуміти, що держава наперед грошей не виділяє, усі ці безкоштовні поїздки ляжуть на операційні витрати УЗ. Тобто по факту увесь цей банкет буде забезпечено зарахунок вантажовідправників. А з яких джерел потім компенсують ці витрати - вже питання. Незрозуміло взагалі, чи рахував хтось скільки це все буде коштувати бюджету?
Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину

Нюша

За 59 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#20  Повідомлення Renata » 04 листопада 2025, 00:24

тобто чергова зрадойобка не вбачає зв'язку із безкоштовними поїздками і більшими коштами для укрзалізниці? Якщо, як кажуть, ці поїздки будуть надаватись на місця не в пікові сезони, то як раз ті потяги будуть заповнені і кошти будуть виплачуватись укрзалізниці за ці поїздки, що надасть їм більше можливості для відновлення, невже не вбачається ланцюжок? Якщо на її думку краще виплачувати коштии укрзалізниці без цього, просто так, то чим це краще?
Востаннє редагувалось Renata в 04 листопада 2025, 00:25, всього редагувалось 1 раз.

Renata

За 29 000 сообщений

Зареєстрований:

Розділ Статистика

Повернутись до Новости