Новости отовсюду.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко зірвався на ведучій «Київ24» Ірині Король

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко зірвався на ведучій «Київ24» Ірині Король

Повідомлення номер:#1  Повідомлення Booker » 04 грудня 2024, 13:07

Поспілкувався с психіатром, за плечима якого 27 років практики в Україні і за кордоном. Ми з ним говорили саме про емоційний зрив в етері телеканалу «Київ» військово-політичного оглядача групи «Інформаційний спротив» Олександра Коваленка, який вчора ввечері жваво обговорювала українська фб-спільнота. Так от фахівець вважає, що це був прояв ПТСР. І ще він вважає, що загалом наше суспільство травмовано війною. По різному травмовані, але майже всі. І я погоджуюся з фахівцем, який працював у своєму професійному житті у різних зонах бойових дій. ПТСР - це різновид неврозу, що виникає внаслідок переживання однієї чи кількох подій, які ушкоджують психіку людини. І не лише військових, а й цивільних. Так от, різні фактори впливають на це. І ніхто з нас не знає, що відбулося у житті експерта, що так повпливало на його поведінку. Не в якому разі я не підтримую таку модель поведінки в ефірі, але і булінг експерта, якій спостерігаю, не підтримую. Його не булити треба, а допомогти йому та підтримати. До речі, розумію, як важко було і ведучій в тому етері.

А ще я хочу процитувати того психіатра, про якого писав на початку допису. "Така реакція на публічний зрив цивільного непогано ілюструє абсолютну непідготовленість нашого суспільства до того, з чим йому доведеться зіткнутися після повернення великої кількості військових, у яких симптоми психічних розладів, пов'язаних із травмою, а саме ПТСР буде більш виражений."

Це вам для роздумів.

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Повідомлення: 95038
Зареєстрований:
22 лютого 2011, 23:28
Бали репутації: 6897

Re: Дошли до ручки, хотим на ручки

Повідомлення номер:#2  Повідомлення Booker » 04 грудня 2024, 13:09

Про что речь:

«ША! ША! Це я у вас тут запрошений експерт, а не ви!», — військово-політичний оглядач Олександр Коваленко зірвався на ведучій «Київ24» Ірині Король під час розмови про мобілізаційні резерви та зниження мобілізаційного віку з 25 до 18 років, грубо закрив їй рота і продовжував діалог на підвищених тонах.

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#3  Повідомлення Booker » 04 грудня 2024, 13:20

Я, конечно, не психиатр, но вот почитал его биографию. А с чего у него вдруг ПТСР возник? Из-за ведения блога?
На фронте не был, никого из семьи под обстрелами вроде не потерял.
ИМХО, обычное хамло, которое поймало звёздную болезнь.

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#4  Повідомлення Нюша » 04 грудня 2024, 13:26

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: Я, конечно, не психиатр, но вот почитал его биографию. А с чего у него вдруг ПТСР возник? Из-за ведения блога?

Мы не знаем, какая травма у него была. Но это, конечно, не оправдание для него. Действительно, ему нужно обратиться за помощью.
Востаннє редагувалось Нюша в 04 грудня 2024, 22:36, всього редагувалось 1 раз.

Нюша

За 59 000 сообщений

Повідомлення: 59457
Зареєстрований:
10 травня 2013, 18:58
Бали репутації: 4809
Имеет доступ в закрытый раздел ''Закрытый клуб'' Имеет доступ в закрытый раздел ''Политика''

Re: Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко зірвався на ведучій «Київ24» Ірині Король

Повідомлення номер:#5  Повідомлення Booker » 04 грудня 2024, 13:28

Ну это прекрасное оправдание для чего угодно. Главное, к месту повторять "мы все больны".

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Re: Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко зірвався на ведучій «Київ24» Ірині Король

Повідомлення номер:#6  Повідомлення Ирида » 04 грудня 2024, 13:29

И мир не идеален.
Осторожно заглянем друг другу в лица.
Шаг навстречу сделать - страшно и странно
И объятьям заново нужно учиться. (с)

Ирида

За 9 000 сообщений

Повідомлення: 9420
Зареєстрований:
25 березня 2011, 17:39
Бали репутації: 1758
Имеет доступ в закрытый раздел ''Закрытый клуб''

Повідомлення номер:#7  Повідомлення Booker » 04 грудня 2024, 13:39

Ну там же вопрос в том, что его захейтили после этого, а несколько телеканалов объявили, что не будут больше его приглашать.
Если он хамло, то и нечего ему делать на каналах. А если не хамло, а просто болен, то надо лечиться, а не выступать в болезненном состоянии, т.е. тоже делать на каналах нечего.
Разрушить репутацию можно одной выходкой, собирать её потом будешь долго. И вообще понимать, что то, что можно сказать в телеге и фейсбучеке (или на форуме :hahaha: ), нельзя говорить с экрана.

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#8  Повідомлення tikondrus » 04 грудня 2024, 13:43

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: Я, конечно, не психиатр, но вот почитал его биографию. А с чего у него вдруг ПТСР возник? Из-за ведения блога?

я его не оправдываю, тоже считаю что он обычное звездное хамло.
По моей биографии можно сказать тоже, что вы написали. а это ничего не значит.
Все мои мнения, выводы и предложения основываются исключительно на моем собственном опыте и взгляде через призму моих жизненных и профессиональных деформаций.

tikondrus

За 5 000 сообщений
Администратор форума

Повідомлення: 5168
Зареєстрований:
23 лютого 2011, 21:39
Бали репутації: 331

Повідомлення номер:#9  Повідомлення Booker » 04 грудня 2024, 13:47

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину:

я его не оправдываю, тоже считаю что он обычное звездное хамло.
По моей биографии можно сказать тоже, что вы написали. а это ничего не значит.
Так вы вроде и на телек не ходили, в отличие от него.

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#10  Повідомлення Booker » 04 грудня 2024, 13:47

Мне ещё интересно, сказал бы он что-то подобное например Гордону.

Booker

За 95 000 сообщений
Администратор форума

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#11  Повідомлення tikondrus » 05 грудня 2024, 00:55

или хуевлеву. рудольфыч его бы переебал стулом сразу
Все мои мнения, выводы и предложения основываются исключительно на моем собственном опыте и взгляде через призму моих жизненных и профессиональных деформаций.

tikondrus

За 5 000 сообщений
Администратор форума

Повідомлення: 5168
Зареєстрований:
23 лютого 2011, 21:39
Бали репутації: 331

Повідомлення номер:#12  Повідомлення kizya » 05 грудня 2024, 01:51

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: И мир не идеален.

Ирида, ну не нужно перекручивать до абсурда.
Хотя да, все мы неидеальны...

kizya

За 51 000 сообщений

Повідомлення: 51747
Зареєстрований:
13 березня 2011, 18:00
Бали репутації: 3658
Имеет доступ в закрытый раздел ''Закрытый клуб'' Имеет доступ в закрытый раздел ''Политика''

Повідомлення номер:#13  Повідомлення SVD » 05 грудня 2024, 02:04

я так и не поняла он за мобилизацию с 18 лет или против?
Я подхожу к зеркалу… надо похудеть… подхожу к холодильнику… надо пожрать… Во всём виноваты… НОГИ!!!))

SVD

За 20 000 сообщений

Повідомлення: 20612
Зареєстрований:
13 березня 2011, 19:24
Бали репутації: 1420

Повідомлення номер:#14  Повідомлення Ирида » 05 грудня 2024, 07:17

Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину:
Ирида, ну не нужно перекручивать до абсурда.
Хотя да, все мы неидеальны...

Вы уж простите, но я не смогла в том Вашем посте обнаружить какого-то иного смысла. Кроме как, лояльного отношения к обману. И меня это, скажу честно, обескуражило

Ирида

За 9 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#15  Повідомлення kizya » 05 грудня 2024, 09:37

Вы уж простите, но я не смогла в том Вашем посте обнаружить какого-то иного смысла. Кроме как, лояльного отношения к обману. И меня это, скажу честно, обескуражило

Ну так это ваша мысль, не моя.
Я против обмана и прочего, но уже так остро на него реагирую и не удивляюсь.
Прежде чем делать выводы, вы лучше спросите.
А то без меня меня женили.
И так по форумски не спросив дальше понесли.
Женский коллектив он такой :D

kizya

За 51 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#16  Повідомлення Ирида » 05 грудня 2024, 09:55

Ну так это ваша мысль, не моя.
Я против обмана и прочего, но уже так остро на него реагирую и не удивляюсь.
Прежде чем делать выводы, вы лучше спросите.
А то без меня меня женили.
И так по форумски не спросив дальше понесли.
Женский коллектив он такой :D

Ну да. Я про свои чувства и написала. Про свои. А уже Вам решать, переубеждать меня или и так сойдёт.

Ирида

За 9 000 сообщений

Зареєстрований:

Повідомлення номер:#17  Повідомлення kizya » 05 грудня 2024, 11:23

Ну да. Я про свои чувства и написала. Про свои. А уже Вам решать, переубеждать меня или и так сойдёт.

А зачем переубеждать, если вы сами все додумали, перевернули на свой лад))
Мы все не идеальны, но очень хочется соответствовать идеалу и чтобы все было правильно, но увы...)
Вот потому я не удивляюсь, хотя вы меня немного смогли удивить.

kizya

За 51 000 сообщений

Зареєстрований:

Розділ Статистика

Повернутись до Новости