Тут знаходиться посилання. Щоб побачити його, зареєструйтеся будь ласка, це займе у Вас всього хвилину: Я работал в саппорте. И сколько подробную инструкцию не пеши, все равно найдется
Чертя пользователь, у которого наполнится, не поймёт, посчитает что инструкция неполная, непонятная и т.п. вот всем понятно, а ему нет

Відкрию вам таємницю. Серед тих, кому всім зрозуміло, є достатньо тих, хто не скаже, що незрозуміло, щоб від таких от молодців не почути «всім понятно, а одній/одному не понятно». Чортям просто насрати на пихатих.
А серед всім понятних в техпідтримці мені дуже зрозуміло пояснювали «оновіть сторінку браузера» на питання «де мій вайфай на всіх гаджетах в хаті?», і теж обурювались, що всім панятна «оновіть сторінку», а одній не панятна, як це вирішить проблему. Іншого разу дуже панятно доводили, що «то у вас роутер зламався», а районний майстер потім одній Чорті, якій не панятно, здивовано сказав «а чо вони не сказали, що налаштування мережі змінилися? Зайдіть в додаток роутера і поставте оту галочку». Алк ж ті потім підуть розповідати, як панятна вони обяснялі, а знайшлась ота, якій не панятно.